Publicat: Sâmbata 19-Iul-2014 19:57:30 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 228 ori
A fost o saptamana mare pentru fanii Apple si cei care asteapta cu nerabdare modelul iPhone 6, deoarece terminalul a avut parte de scapari insemnate. Dupa ce am aflat capacitatea bateriei sale si identitatea senzorului camerei, azi avem inca o confirmare a designului sau, prin intermediul unor huse disponibile pe Amazon.
 
Huse pentru iPhone 6 listate pe Amazon la vânzare, disponibile din septembrie

Astfel, au aparut pe Amazon doua huse speciale pentru iPhone 6, care se vor livra pe 30 septembrie, conform listarii de produs. Cu cateva zile in urma aparea pe Amazon in Japonia si un model iPhone 6 de vanzare, dar evident nu am luat in serios acea oferta. Odata cu sosirea acestor huse se reconfirma elemente de design, precum butonul On/Off plasat lateral, dar si pastrarea in mare a liniei de design a predecesorului.
 
Huse pentru iPhone 6 listate pe Amazon la vânzare, disponibile din septembrie

In mod interesant, spre deosebire de orice alta scapare din ultima vreme, modelele de iPhone infatisate aici au blitz dual LED si nu single LED. Va reamintesc ca sursele apropiate de Apple afirma ca noul iPhone va debuta in septembrie, iar leakuri din ultimele zile ne-au aratat ca acest handset va avea o camera de 13 MP cu senzor Sony IMX220 si o baterie de 1810 mAh. Pana la urma pentru ce blitz credeti ca a optat Apple? Single LED sau dual LED?




Ceilalti au citit si: