Noi zvonuri susțin ca iPhone 7 va sosi intr-o carcasa cu grosime de 6.1 mm, dar și faptul ca nu vom primi certificare pentru rezistența la apa

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Marti 01-Mar-2016 12:51:16 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1064 ori

Pe masura ce timpul trece aflam noi și noi detalii despre urmatoarea generație iPhone a carui lansare este programata cel mai probabil pentru luna septembrie a acestui an. Deși ne mai despart 6 luni pana la acest eveniment, prin intermediul unor publicații de origine asiatice avem ocazia sa aflam informații noi referitoare la terminalele pregatite.
 


 

Astazi intra in discuție un raport marca Macotakara ce susține faptul ca noul iPhone 7 va oferi de aceasta data o carcasa și mai subțire, fiind sugerata o grosime de doar 6.1 mm. De asemenea, sunt incluse și informații potrivit carora noul telefon va renunța intr-adevar la portul audio de 3.5 mm.

Totodata, pentru obținerea taliei de doar 6.1 mm, se pare ca Apple va opta și pentru un port Lightning ceva mai mic decat in prezent. Un lucru ce nu ne bucura pe atat de mult, este faptul ca telefoanele din noua serie nu vor oferi certificare pentru rezistența la apa și praf, lucru sugerat in articole precedente.

In schimb, se pare ca iPhone 7 va oferi difuzoare stereo, dar și o camera foto principala ce nu va mai ieși in evidența ca la modelele actuale. Cat despre modelul iPhone 7 Plus, cei de la Macotakara spun ca acesta ar putea oferi o camera foto duala cu senzori de 12 megapixeli. Nu in ultimul rand exista și detalii despre un anume iPhone 6 Plus Pro, model despre care nu se știu prea multe lucruri pana acum.

Desigur, zvonurile vor continua și in perioada urmatoare cand ne așteptam și la imagini cu carcasele noilor telefoane, componente ce ne vor dezvalui daca intr-adevar este vorba despre un senzor foto dual pe modelul de tip phablet, și daca vor fi aduse schimbari și la capitolul design.





Ceilalti au citit si: