Bateria lui iPhone SE ar fi peste cea a lui iPhone 6s si Samsung Galaxy S7, conform primelor teste de stres

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Joi 24-Mar-2016 21:44:15 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1484 ori
Incepand de azi au debutat comenzile pentru iPhone SE si toata lumea se intreaba in ce masura este acest model e superior lui iPhone 5s sau iPhone 6, dincolo de toate afirmatiile Apple. Ei bine, un test al bateriei ne ofera o privire interesanta asupra longevitatii acestui handset.
 
Bateria lui iPhone SE ar fi peste cea a lui iPhone 6s si Samsung Galaxy S7, conform primelor teste de stres

Cei de la Wall Street Journal ar fi realizat un test de baterie al handsetului, care se descurca excelent, atingand 10 ore de functionare in regim de "test de stres". Asta inseamna navigarea pe multiple website-uri cu luminozitate uniforma, iar performanta de 10 ore in acest mod de functionare o depaseste cu 2 ore pe cea a lui iPhone 6s, dar si pe cea a lui iPhone 5s.

Durata "screen on" este cel mai clar indicator al consumului de baterie al unui smartphone. iPhone 5SE e și peste Galaxy S7 cu vreo 3 ore, de remarcat insa e diferenta dintre ecrane ce e semnificativa: 5.1 inch si rezolutie Quad HD pentru modelul Samsung, versus 4 inch si 1136 x 640 pixeli pentru iPhone SE.

WSJ mai mentioneaza si ca ecranul e inferior celui de pe iPhone 6s, nu doar ca rezolutie si ca marime, ci si la capitolul contrast si lipsa a suportului 3D Touch. Asteptam acum si noi un model la test.




Ceilalti au citit si: