Apple ar urma sa revina la un spate din sticla pentru iPhone la anul, va include un ecran AMOLED pe iPhone 7S, conform analistului Ming-Chi Kuo

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Duminica 27-Mar-2016 16:10:45 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 976 ori

Analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities e specializat in predictii legate de viitoare produse Apple si nu se dezminte, oferind in acest weekend detalii despre planurile Apple pentru anul 2017. Se pare ca firma din Cupertino e gata sa revina la un panou spate din sticla de anul viitor.
 


 

In plus, Ming-Chi Kuo se asteapta la includerea unui display AMOLED la bordul lui iPhone 7S, daca acesta va fi numele handsetului flagship Apple de anul viitor. De la iPhone 4s incoace nu am mai vazut un sasiu iPhone care sa includa sticla, iar iPhone 5 a marcat inceputul abordarii unibody metalice. Analistul mai afirma si ca Apple ia in calcul utilizarea de material plastic sau ceramica, dar probabil va alege sticla in cele din urma.

Probabil succesul celor de la Samsung cu modelele S6 si S6 Edge si apoi S7, bazate pe sticla, au impins producatorul american spre aceasta abordare. Cat despre ecranul AMOLED, teoria a mai aparut in ultimele saptamani, dar nu asociata unei lansari in 2017 ci de abia in 2018 sau chiar mai tarziu. Şi predictiile nu se incheie aici, pentru ca expertul considera ca am putea vedea si un iPhone cu diagonala de 5.8 inch la anul, un inlocuitor pentru iPhone 7 Plus.

Incarcarea wireless este si ea mentionata, plus noi modalitati de autentificare biomectrica, pe baza de recunoastere faciala sau scanare de iris. Asteptam ca Apple sa adopte incarcarea fara fir de ceva vreme si ea ar putea sosi chiar mai devreme de anul viitor, spre exemplu la toamna. Şi trecerea la panouri OLED are sens, avand in vedere faptul ca productia lor a devenit mai ieftina decat cea LCD recent.

2017 si 2018 se anunta ani interesanti, mai ales daca se revine la sticla pe iPhone.





Ceilalti au citit si: