Download Medal of Honor: Allied Assault - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Medal of Honor: Allied Assault
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows XP | Versiune: (Single Player)
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Medalia de onoare: Allied Assault este etalonul prin care se măsoară trăgătorii în prima persoană. Amenințarea care a atârnat asupra Europei în anii 40 rămâne evocatoare până în zilele noastre; înfruntând cote aparent copleșitoare, o victorie aliată a fost asigurată de nenumărate acte de eroism. Acest joc de acțiune aduce bătăliile celui de- al doilea război mondial, ca niciodată .

intrigă

În Medalia de Onoare: Allied Assault, jucătorul joacă rolul locotenentului Mike Powell al armatei americane Rangers. După ce l-a cunoscut pe maiorul Grillo, operatorul SAS, perechea a pornit în misiuni secrete periculoase în teatre de război la fel de diverse ca Alger și Norvegia . Bătălia finală are loc pe plajele din Normandia , odată cu aterizările din Ziua D. Multe dintre secvențele jocului sunt preluate din filmele de război al doilea război mondial, oferind un aer de autenticitate jocului. Toate armele, uniformele, aeronavele și echipamentele sunt recreate meticulos , ceea ce ajută la plasarea jucătorului în acțiunea de război. În plus față de complotul cu un singur jucător, sunt disponibile jocuri multiplayer, cum ar fi capturarea steagului și free-for-all. Pentru mulți utilizatori, acestea au fost caracteristicile de top:

. Recreație istorică excelentă

. Se simte ca un film uneori

. Este rapid

. Are hărți excelente

. Sunetul și muzica sunt frumoase

Cel mai bun trăgător de prima persoană din al doilea război mondial

Medal of Honor: Allied Assault este pur și simplu cel mai bun joc din acest gen datorită autenticității sale detaliate . În cazul în care un joc arcade care se ocupă de acest subiect ar putea fi criticat ca fiind inutil jingoistic, atenția la detalii și la utilizarea bătăliilor reale din epocă recreează războiul așa cum a fost luptat.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII