iPhone pentru Goliat!? Iata un urias de 40 de inchi devenit din telefon... masa tech gen Surface (Video)

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Marti 06-Sep-2011 13:25:58 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 386 ori
Daca un iPhone uriaČ™ nu mai pare noutate, ganditi-va totusi cum arata un astfel de terminal cu o diagonala de 40 de inchi si indeplinind rol de "masuta de cafea tehnologizata" precum Microsoft Surface. Un anume Benjamin Bachmeier este creatorul acestui design de "masa iPhone".
 
iTableous

Interesant e faptul ca puteti folosi acest device drept telefon mobil, PC, iPad sau chiar televizor. De remarcat faptul ca interfata mesei iPhone este cea specifica seriei Sony PlayStation (cel putin in imaginea de mai sus), iar in ce priveste hardware-ul, acest device dispune de 4 GB RAM DDR 2, un HDD de 500 GB, capacitate de captura 720p cu ajutorul unei camere de 5.7 megapixeli si foloseste Windows 7 Professional drept OS.
 
iTableous

Display-ul este un LED Toshiba HD 1080p, iar sonorizarea este asigurata de un sistem 4.1. Alte dotari includ un DVD player, port SATA/Ethernet si toate celelalte porturi standard pentru un PC, in vreme ce creierul acestui super iPhone este un procesor de 2 GHz. Benjamin Bachmeier a botezat inventia sa iTableous, iar o alta parte importanta de mentionat este prezenta unui sistem de racire, nu atat pentru componentele device-ului, cat pentru mainile utilizatorului, plasate pe ecran.

Iata si un clip video cu uriasul gadget in actiune:
 




Ceilalti au citit si: