iPhone Pro cu diagonala de 5.8 inch ar putea sosi in 2017 cu un ecran OLED ce se extinde si peste muchiile laterale (Zvon)

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Joi 10-Mar-2016 18:27:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 399 ori

Seria de modele iPhone e pe cale sa se diversifice prin sosirea lui iPhone 5SE in urmatoarele saptamani, dar se pare ca Apple are planuri si mai mari de atat. Au aparut zvonuri despre un iPhone Pro cu diagonala de 5.8 inch, cu panou OLED si cu o abordare de design inedita.
 


 

Terminalul ar debuta in anul 2017, iar ecranul ar urma sa continue si pe muchiile handsetului, prin acea abordare "wraparound" studiata de LG si Samsung in ultimii ani sub forma de concepte. Practic Apple ar elimina ideea de muchie laterala, folosind un panou din sticla, care se curbeaza si acopera complet acea zona, ajungand pana in spatele telefonului.
 


 

Portiunile laterale de ecran vor include butoane virtuale de volum si alte mecanisme de control. In septembrie anul trecut Apple primea un brevet pentru un ecran curbat care afiseaza imagini ce par sa vina dintr-o "bucla continua". Daca ne luam dupa speculatii acest iPhone Pro ar urma sa aiba forma de cilindru si sa fie fabricat complet din sticla.
 


 

El ar putea folosi si 3D Touch in loc de butoane, spun aceleasi surse. Despre trecerea la panouri OLED pe modelele iPhone s-a mai vorbit, dar panourile flexibile si curbate sunt o noutate si ar mai putea avea de asteptat.

Ceilalti au citit si: