iPhone 7 ar putea sosi intr-o varianta dual SIM si cu carcasa rezistenta la apa, conform unor surse din China

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Duminica 27-Sep-2015 19:37:24 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 323 ori
La fel cum Galaxy S7 a inceput sa primeasca tot mai multe zvonuri si scapari dupa lansarea lui Note 6 si Galaxy S6 Edge+, iPhone 7 e pe buzele tuturor, desi iPhone 6s e de abia lansat. Azi aflam de la o serie de surse din China ca viitorul iPhone ar putea avea o varianta dual SIM.
 
iPhone 7 ar putea sosi într-o varianta dual SIM si cu carcasa rezistenta la apa, conform unor surse din China

Astfel, iPhone 7 va sosi cu suport dual SIM, dual standby, ceea ce putem deduce ca inca o miscare pentru a cuceri piata chineza. E cunoscut faptul ca in aceasta tara sunt foarte populare terminalele dual SIM, foarte multi producatori asiatici lansand direct telefoane cu doua sloturi SIM si nu si o varianta single SIM. Pentru inceput Apple ar lansa doar in anumite zone modelele sale cu doua sloturi SIM, dar cunoscand Apple si dorinta lor de profit, imi e greu sa cred ca ar risca sa piarda sansa de a vinde inca un telefon, mai degraba decat sa permita sa folosesti doua cartele pe un singur handset.

In plus, se vorbeste si despre un iPhone 7 cu carcasa rezistenta la apa si o intoarcere la formatul cu spate din sticla. Şi aceste vesti din tot din China, sursele afirmand ca terminalul va fi unul "super slim", ceea ce am dedus si din acel brevet recent pentru jackul audio in forma de litera „D”. Inevitabil la aparitia unui iPhone 7 cu sticla in spate toata lumea ar spune ca Apple a urmat aceeasi directie ca Samsung, dupa modelele Note 5 si Galaxy S6.




Ceilalti au citit si: