Publicat: Miercuri 11-Iun-2008 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 324 ori
Aflam ieri ca primul val de iPhone-uri 3G nu va "lovi" Romania, deoarece nu ne numaram printre cele 22 de tari in care va avea loc lansarea in premiera a handsetului. In ciuda acestui fapt, iata insa ca iPhone isi face aparitia pe site-ul Orange.ro.

iPhone 3G in Romania, prin Orange

In vreme ce in tari ca Austria, Portugalia sau Elvetia handsetul va sosi prin Orange inca din data de 11 iulie, speram ca pana la finalul anului sa beneficiem si noi oficial de noul iPhone. Clientii Orange vor putea solicita in avans terminalul prin intermediul site-urior locale Orange, iar handsetul va fi disponibil si in magazinele operatorului.

Romania este gata de sosirea lui iPhone 3G, de vreme ce infrastructura noastra comunicationala de noua generatie este adusa la zi si gata de functionare. Vestea buna e ca (teoretic) telefonul va fi disponibil la pretul de 199 de dolari, sau cel putin asa afirma Steve Jobs, bossul Apple, care a mentionat ca doreste sa pastreze acelasi pret pentru toate tarile din lume. Cresterea sa va depinde in totalitate de Orange, iar daca handsetul va costa 199 de dolari, ne asteptam la un abonament destul de costisitor, care sa aduca un profit mare operatorului.


[


Ceilalti au citit si: