Publicat: Marti 04-Noi-2014 20:27:09 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 284 ori
Dupa ce ieri, tabletele iPad Air 2 și iPad Mini 3 debutau in stocurile celor de la eMAG, astazi, noile produse se regasesc și in oferta operatorului Vodafone, acestea fiind versiunile ce ofera atat conectivitate WiFi, cat și tehnologia 4G LTE. Aflam ca aceste tablete sunt puse in valoare de Supernet, o inovație in utilizarea serviciilor de internet mobil.
 
iPad Air 2 și iPad Mini 3 în variantele cu WiFi+4G disponibile de astazi prin Vodafone

Printre principalele caracteristici ale tabletei iPad Air 2 se numara noua camera iSight de 8 megapixeli, procesorul Apple A8X pe 64 bit, display-ul Retina cu tehnologie anti-reflexie, cat și senzorul de amprente Touch ID prin care avem la dispoziție o noua metoda de a ne securiza datele.
 
iPad Mini 3

In timp ce varianta de 16 GB a lui iPad Air 2 poate fi achiziționata fara abonament la un preț de 604 euro (2.669 lei), modelul iPad Mini 3 costa 529 euro (2.337 lei). De asemenea, avem posibilitatea sa alegem achiziționarea tabletei impreuna cu un abonament de date prin care costul inițial pe care va trebui sa il platim se va reduce. Mai multe detalii despre noile tablete și planurile tarifare puteți gasi aici.
Ceilalti au citit si: