ZigZag Review (Allview E3 Sign): fundal de Skyward si inca un joc simplu si one tap de la Ketchapp (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 02-Apr-2015 01:47:27 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 271 ori
Cei de la Ketchapp sunt pe val si dupa ce au lansat Skyward, joc cu fundal de Monument Valley si care a primit deja review de la noi, iata-i cu inca un titlu cu acelasi tip de fundal. E vorba despre ZigZag, un joc disponibil gratuit in Play Store si pe care l-am testat pe telefonul Allview E3 Sign, pe care l-ați putut caștiga la un concurs Mobilissimo.ro.
 
ZigZag Review (Allview E3 Sign): fundal de Skyward si înca un joc simplu si one tap de la Ketchapp (Video)

In acest joc, spre deosebire de Skyward nu avem upgrade-uri sau schimbari de gameplay cu vreun element. Pur si simplu apasam pe ecran pentru a schimba directia unei bile care se rostogoli in zigzag pe un traseu cu arhitectura in stilul jocurilor anterior mentionate. Puteti folosi un singur deget pentru a controla bila, sau mai degraba doua pentru a face combo-uri dreapta-stanga foarte rapide. Fiecare apasare inseamna o schimbare de directie catre dreapta sau stanga.
 
ZigZag Review (Allview E3 Sign)

Dupa cum se vede si in recenzia video, nu sunt foarte priceput la acest joc. La fiecare 50 de puncte se schimba culoarea fundalului si jocul provoaca serios dependenta. El este foarte simplu, nu are pretentii de poveste, grafica high end, sunet inedit sau multiplayer. Arhitectura nivelelor nu se repeta, deci nu puteti invata pe de rost un anumit parcurs.

ZigZag include o gramada de reclame, care apar atat intre sesiuni de gameplay, cat si pe parcursul jocului. Uneori cantitatea lor e exagerata, dar per total jocul e distractiv, poate mai putin decat Skyward totusi si e cu siguranta mai greu si mai frustrant. El primeste nota 8 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al telefonului il puteți afla de pe eMAG.
 
ZigZag Review (Allview E3 Sign)
 




Ceilalti au citit si: