Wind up Knight 2 Review (Sony Xperia Z2): un platformer multitask greu, dar foarte distractiv (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Sâmbata 24-Mai-2014 19:56:07 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 291 ori
Pe Sony Xperia Z2 nu am testat doar jocuri cu grafica hardcore ca Flashout 2, ci si un platformer foarte dragut numit Wind Up Knight 2. Produs de catre cei de la Robot Invader, acest titlu ofera gratuit primele cateva nivele, apoi trebuie sa platiti cam 5 dolari pentru a juca restul pana la 42 de nivele.
 
Wind up Knight 2 Review (Sony Xperia Z2): un platformer multitask greu, dar foarte distractiv (Video)

Veti controla un mic cavaler, o jucarie cu cheita care va sari printre obstacole si va lovi cu sabia diferite creaturi pe masura ce se indreapta spre linia de finish. Nu, acesta nu este un endless runner, ci doar un platformer, unul in care trebuie sa fiti capabili de multitasking. Ideea este sa folositi un buton virtual pentru salt, unul pentru a lovi cu sabia, unul pentru scut si unul pentru a va rostogoli. Daca vi se par prea multe actiuni deodata, jocul nu e pentru voi.
 
Wind up Knight 2

Va avertizez, ca Wind up Knight 2 e un joc destul de greu si ca odata ce veti completa o misiune, o veti putea rejuca cu 3 obiective noi adaugate. Uneori trebuie sa evitati sa loviti inamicii, alteori sa prindeti zane si uneori sa luati toate diamantele presarate in nivel. Grafica arata bine aici, jocul are o tematica medievala, cu cetati, grifoni, cavaleri si sabii, iar acest titlu are si o sectiune online, care va permite sa jucati in fiecare zi o provocare si sa intrati in topul gamerilor.

Inca o data, jocul e greu si aveti nevoie de reflexe bune, deci nu platiti 5 dolari daca nu stiti in ce va bagati. Va trebui sa aveti grija si cu limita de timp, deoarece cavalerul nu poate functiona daca nu mai ia cate o cheita din cand in cand. Nivelele sunt destul de lungi in acest joc, dar aveti si checkpointuri, iar pentru aceasta experienta distractiva, ii acordam lui Wind Up Knight 2 nota 9.4 din 10. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Sony Xperia Z2 prețuri actualizate:
​eMAG.ro ClickShop.ro evoMAG.ro Marketonline.ro PCFun.ro Okazii.ro Amazon.de
 
Wind up Knight 2 Review
 




Ceilalti au citit si: