Walking Dead Road to Survival Review (Samsung Galaxy Note 5): base builder cu elemente de strategie, multe misiuni si continuturi de savurat (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 29-Noi-2015 12:23:46 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 681 ori
Seria Walking Dead are deja atat de multe jocuri asociate incat am cam inceput sa le pierdem sirul. Printre ele se numara si Walking Dead Road to Survival, disponibil gratuit in Play Store si testat pe Samsung Galaxy Note 5.
 
Walking Dead Road to Survival

Acest joc combina ideea de base builder cu cea de lupte turn based. Avem aici doua energii consumabile, cea pentru luptele din single player si cea pentru multiplayer, confirmand apartenența jocului la genul freemium. Veti alterna grupurile de personaje cu care jucati si cumva veti ajunge si in tabara Guvernatorului la un moment dat.

Walking Dead Road to Survival include si elemente de poveste, servite sub forma de replici schimbate intre personaje, aratand ca intr-un graphic novel. Pe langa luptele turn based, care dureaza relativ putin veti putea si sa construiti obiecte prin crafting, sa adunati lemn si mancare, dar si sa reconstruiti case si sa antrenati trupe.
 
Walking Dead Road to Survival

Evident totul trece prin level up si upgrade si culmea e ca si grafica acestui joc arata destul de OK. Va trebui sa fiti cu ochii pe informatiile si statisticile personajelor pentru a crea un party ideal cu eroi. Personaje ca Rick, Michonne sau Guvernatorul pot fi folosite aici si fiecare are propriile slabiciuni si abilitati. Unii trag bine la distanta, altii sunt letali de aproape si tot asa.

IAP-urile costa de la 3.85 dolari la peste 100 de dolari din ce am vazut. In PVP veti ataca gameri reali, cu scopul de a le fura resursele, iar revenind la modul poveste aici trebuie sa alegeti pe cine ucideti si pe cine lasati in viata. Exista si momente cand personajele se panicheaza sau cand intra intr-o frenezie si ataca mai rapid si mai violent inamicii.

Puteti folosi item-uri pentru a va vindeca sau a obtine powerup-uri si veti castiga reputatie in bataliile PVP. Sunt toate multe de facut in acest Walking Dead, de la construirea bazei la cea a unei echipe si continuturile abunda. Mecanicile freemium nu deranjeaza teribil si chiar ne-am distrat cu acest titlu. Ii acordam nota de 8.7 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Gasiți Samsung Galaxy Note 5 in magazinele listate mai jos:
QuickMobile.ro eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Compari.ro
 
Review Walking Dead Road to Survival Review prezentat pe Samsung Galaxy Note 5
 
Ceilalti au citit si: