Publicat: Sâmbata 27-Dec-2014 13:57:58 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 3669 ori
Dupa cum stiti deja, redactorii Mobilissimo.ro si-au exprimat optiunea cu privire la telefonul si tableta anului 2014, iar acum e randul cititorilor sa voteze cel mai bun telefon. De aceea, cu cateva zile in urma am inaugurat un sondaj, care va permite sa votati handsetul vostru preferat, dintr-o lista lunga si completa de modele.
 
Voteaza telefonul anului 2014 pe Mobilissimo.ro: iata favoritii si cum decurge sondajul!
 

Pana acum au votat 1420 de cititori, iar printre primele 15 telefoane se afla urmatoarele modele (ordinea este aleatoare):
Sony Xperia Z2 LG G3 Nokia Lumia 930 Samsung Galaxy Note Edge Apple iPhone 6 Sony Xperia Z3 Samsung Galaxy S5 Motorola Nexus 6 Sony Xperia Z3 Compact Moto X 2014 Samsung Galaxy Alpha Samsung Galaxy Note 4 HTC One M8 OnePlus One Apple iPhone 6 Plus

Puteti astfel sa va faceti o idee asupra viitorului top 10, cel ales de marea masa a cititorilor Mobilissimo.ro. Va invitam sa votati in continuare si sa raspandiți sondajul via Twitter, Facebook si Google+ spre binele nostru al tuturor, pentru a ne putea face o idee relevanta despre ce inseamna un adevarat telefon hit in Romania anului 2014. Votul se desfasoara prin intermediul Google Drive, deci e imposibil de trucat sau fraudat.

Puteti vota si folosind formularul de la finalul articolului sau vota de aici si puteti selecta mai multe telefoane pe care le apreciati. Fie ca e vorba de design, de camera, de specificatii sau de vreo functie unica, cu totii avem telefoane care ne-au cucerit in acest an. Al vostru care este?
 
Ceilalti au citit si: