Publicat: Luni 17-Ian-2011 21:22:22 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1439 ori
Dupa cum au descoperit cei de la inspectorgadget.info, Vodafone Romania pregatește o "superoferta" unica pentru smartphone-urile Android din portofoliul lor. Desi aparent acestea se vor ieftini chiar si cu 100 de euro in urmatoarea perioada, terminalele au fost scumpite cate putin, pentru ca reducerea ce va urma peste o luna sau mai mult sa para mai mare. (vi se explica fenomenul aici)
 
Vodafone umfla preturile la telefoane Android, pentru a simula reduceri...

Cata vreme aceste scumpiri continua publicul va uita pretul aplicat spre exemplu cu o saptamana in urma, iar o reducere de 100 de euro va impresiona pe oricine, chiar daca acest pret era valabil si cu o saptamana in urma. Aceasta practica este des intalnita in perioada reducerilor, in special la haine si suntem toti familiarizati cu "pretul vechi" taiat si inlocuit cu unul nou, asta in conditiile in care acel pret vechi este o suma fictiva si mult umflata fata de pragul precedent de pret.

Deocamdata Vodafone nu a raspuns acestor acuzatii, dar ni se pregateste cu siguranta o superoferta, ce va include reduceri de 30%, pana la 70%, cand de fapt telefoane precum Samsung Galaxy S sau HTC Desire HD vor reveni la pretul de la inceputul lui 2011...
 
Vodafone umfla preturile la telefoane Android, pentru a simula reduceri...




Ceilalti au citit si: