Publicat: Luni 08-Feb-2010 16:21:26 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 349 ori
Cei de la Mobile-review.com au descoperit recent o serie de noi terminale mobile pe care Vodafone si partenerii sai le vor lansa in viitorul apropiat. Deocamdata, putem arunca o privire asupra specificatiilor si designurilor acestor terminale, fara a avea prea multe detalii despre pret sau data de lansare.

Qisda QCM-330

Printre companiile ale caror handseturil le puteti vedea mai jos se numara MITAC, LG, Qisda Corporation (fosta BenQ) si multe altele. Lista debuteaza cu Mio Valinor, un GPS pentru masina prezentat de MITAC si dotat cu un display widesccreen LCD de 7 inchi, suport 3G, WiFi si video HD. Terminalul din imaginea de mai sus este Qisda QCM-330, un smartphone cu un display LCD wide de 4 inchi, aspect ratio de 1:1.25 si o rezolutie de 1280 x 1024 pixeli. Specificatiile sale mai includ si o camera de 3 megapixeli, un accelerometru, WiFi si suport 3.5G.

Urmatorul terminal analizat este LG GD880, un telefon cu carcasa metalica si rezistent la zgarieturi. Acest model vine cu GPS, o camera de 5 megapixeli si suport pentru captura video HD. Telefonul din imaginea de mai jos urmeaza, el fiind Vodafone 2010 Compass, cu un design inovator si foarte cool.

Vodafone 2010 Compass

Handsetul suporta serviciul social Vodafone 360, se bazeaza pe widgeturi, suporta playback MP3, web browsing si vine cu o tastatura foarte comoda. Facem cunostiinta si cu handsetul Vodafone 137 Sting, un telefon pentru oameni stilati si activi, el putand fi atasat unei biciclete sau unui skateboard. Iata-l si pe Sting, cu a sa carcasa rezistenta din aluminiu si silicon:

Vodafone 137 Sting

Vodafone 360 Krystal este un telefon cu un design neobisnuit, prezent in imaginea de mai jos. El vine cu 2 display-uri, unul pe fiecare parte a terminalului. Unul dintre ecrane folosete tehnologia E-ink si afiseaza widgeturi. Trecem la modelul Vodafone 534 Shilpa, cu mentiunea ca acesta este un slider elegant, cu pret scazut si un succesor pentru Vodafone 533.

Vodafone 360 Krystal si Vodafone 534 Shilpa


Vodafone 545 Larry urmeaza, el fiind prezent in imaginea de mai jos si primind recent aprobarea FCC. Terminalul suporta browsing web, are functii e-mail, un display landscape, o tastatura ergonomica si un pret rezonabil. Ultimul telefon pe care il puteti admira la finalul articolului este Vodafone 737 Quincy, un smartphone cu design candybar, care vine cu interfata touch, tastatura numerica, radio si player MP3.

Vodafone 545 Larry

Vodafone 737 Quincy


Ceilalti au citit si: