Publicat: Luni 24-Mar-2014 17:41:15 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 292 ori
Daca locuiti in Bucuresti sunt sigur ca stiti punctul de reper din zona Floreasca si anume turnul de pe Barbu Vacarescu. Ei bine, se mai construieste unul in acelasi gen, in care au inchiriat deja birouri Vodafone si Huawei.
 
Vodafone si Huawei vor avea birouri în noul turn de pe strada Barbu Vacarescu

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a anuntat inchirierea a 37.5% din turnul de birouri pe care il va construi pe strada Barbu Vacarescu.  16.000 de metri patrati a preluat Vodafone Romania pe 10 ani, in vreme ce Huawei a preluat 2500 metri patrati pe 5 ani. Vodafone are in acest moment sediul in cladirea Charles de Gaulle Plaza de la intrarea din Parcul Herastrau, dar si doua centre de servici in Pipera si langa piata Obor, pe strada Avrig.

Turnul de birouri dezvoltat de Papalekas va fi finalizat la sfarsitul lui decembrie 2015 si va avea 23 de etaje, oferind un spatiu de 46.000 de metri patrati. Investitia este estimata la 60 de milioane de euro pentru acest proiect. Ar fi interesant ca marile firme din telecom sa isi concentreze birourile intr-o singura cladire de dragul uniformitatii.




Ceilalti au citit si: