Vodafone ofera trafic dublu in pachetele de Internet mobil incepand de azi! Oferte speciale si pentru internetul mobil in roaming

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 01-Iun-2011 21:58:22 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 410 ori
 Vodafone ofera trafic dublu în pachetele de Internet mobil începând de azi! Oferte speciale si pentru internetul mobil în roamingVodafone Romania a anuntat astazi o oferta care va incanta utilizatorii de Internet mobil si anume dublarea traficului initial inclus in fiecare abonament de Internet de acest gen. Utilizatorii Cartelei Internet Vodafone vor avea parte de acelasi volum crescut de trafic, pana la finalul lunii iulie.

Fie ca sunteti utilizatori de laptop, PC sau tableta, traficul inclus este acum in cantitate dubla, pentru fiecare abonament nou sau prelungit de Internet mobil, promotional pana la finalul lunii iulie. Cu aceasta oferta speciala, pachetul Standard va include acum trafic de 2GB la tariful de 9 euro pe luna (TVA inclus).

Pentru cei care opteaza pentru abonamentul Plus, la pretul de 12 euro pe luna (TVA inclus), traficul devine de 4GB, iar utilizatorii ce utilizeaza abonamentul Extra vor beneficia de 8GB la un tarif lunar de 15 euro (TVA inclus). Utilizatorii vor putea beneficia si de un pachet Internet Nelimitat Profesional cu trafic initial de 18GB, la un tarif de 19 Euro/luna (TVA inclus). Veti primi gratuit si un modem cu suport pentru viteze de pana la 21.6Mbps cu aceasta oferta.

Utilizatorii Cartelei Internet Vodafone primesc 2GB trafic pentru 9 euro credit, 4GB pentru 12 euro credit, respectiv 8GB pentru 15 euro credit.

In ce priveste Internetul mobil in roaming, Vodafone are o oferta noua de azi, ce include trafic cu valabilitate de 24 de ore sau o luna. Astfel, pentru clientii cu o excursie scurta programata in una dintre cele 43 de tari partenere vor beneficia de oferta Vodafone Mobile Broadband Roaming 24h. Aceasta include 50 MB trafic de date, valabil timp de o zi in 15 state europene la tariful de 8 euro pe zi (fara TVA). Oferta reprezinta o reducere cu 33% fata de nivelul actual.

Va exista si o optiune de Internet Mobil Roaming 500MB, valabila in 15 tari, cu 500MB trafic de date, disponibili timp de o luna contra unui tarif de 10 euro (fara TVA). In cele din urma aflati ca puteti alege si varianta cu 1GB trafic de date in roaming la tariful de 20 de euro pe luna (fara TVA).



Ceilalti au citit si: