Vodafone ofera reduceri de pana la 100% la prețul telefoanelor; oferta valabila in perioada 12-16 februarie

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 12-Feb-2014 18:27:24 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 908 ori
Astazi, operatorul Vodafone Romania da startul unei noi oferte de reduceri denumita “Pana la 100% reducere la prețul telefoanelor”. Așa cum sugereaza și numele, oferta promite smartphone-uri la prețuri speciale, cu discount-uri de pana la 100%.
 
Vodafone ofera reduceri de pâna la 100% la prețul telefoanelor; oferta valabila în perioada 12-16 februarie

In perioada 12-16 februarie, clienții Vodafone ce activeaza sau reinnoiesc un abonament Vodafone, vor beneficia de super reduceri la telefoane in funcție de valoarea abonamentului achiziționat. Aceasta oferta se aplica in cazul noilor contracte, sau a reinnoirilor de contract pe o perioada de 2 ani, incepand cu abonamentul Smart 10.

Astfel, dupa cum se poate observa și in imaginea de mai sus, costul telefoanelor la abonamentele Smart vor scadea de 2x valoarea abonamentului ales, in timp ce prețurile smartphone-urilor la abonamentele RED vor fi reduse cu 50 euro.

Printre smartphone-urile listate, remarcam prezența lui HTC One, terminal ce poate fi achiziționat cu 69 euro la abonamentul RED 45. De asemenea, Samsung Galaxy S4, un alt flagship al anului 2013, costa acum doar 29 euro impreuna cu abonamentul RED 59. Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta puteți vizita portalul Vodafone, sau discuțiile din cadrul forumului Mobilissimo. 




Ceilalti au citit si: