Publicat: Marti 11-Mar-2014 16:20:17 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 469 ori
Sony Xperia Z2 este smartphone-ul flagship al celor de la Sony pe 2014 si un terminal mobil care a inceput deja sa primeasca precomenzi si primele preturi la nivel international. Aflam si ca Vodafone UK are o oferta foarte buna, care implica acest terminal oferit cu un televizor bonus la precomanda.
 
Vodafone UK ofera un televizor LED bonus la un Xperia Z2 precomandat

Cei care realizeaza o precomanda pentru noul Sony Zperia Z2 primesc gratuit un televizor Sony LED de 32 inch. Oferta e disponibila doar pentru primii 3000 de clienti in perioada 11 martie - 9 aprilie. Daca imi amintesc bine un lant de magazine sau un operator oferea la un moment dat si o consola Xbox la pachet cu un device Windows 8 sau Windows Phone, evident cu abonament.

Xperia Z2 se remarca prin captura 4K, dar nu va asteptati sa o redati pe televizorul oferit la pachet, deoarece el suporta o rezolutie maxima de 1366 x 768, deci nu avem de-a face nici macar cu un TV Full HD. Sunt curios cat timp va trece pana cand si un PS Vita sau un PS4 va deveni oferta la pachet cu un telefon sau tableta...




Ceilalti au citit si: