Publicat: Vineri 17-Oct-2014 12:10:48 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 316 ori
Dupa ce anterior aflam prin intermediul unui comunicat de presa faptul ca Orange Romania va aduce pe plan local noile tablete iPad ce au fost lansate ieri, iata ca la scurt timp de la acest anunț, și operatorul Vodafone anunța disponibilitate lui iPad Air 2 și a lui iPad mini 3 in varianta cu WiFi și 4G.
 
Vodafone România va oferi noile iPad Air și iPad mini 3 pâna la sfârșitul lunii

Potrivit Vodafone, noile tablete vor fi prezente in oferta pana la sfarșitul acestei luni, clienții avand posibilitatea de achiziționare a device-urilor impreuna cu o gama atractiva de planuri tarifare de date ce le vor permite conectarea la rețeaua rapida de internet 4G oferita in acest moment pe piața.

In timp ce tableta iPad mini 3 pastreaza in mare parte aceleași dotari ca și predecesorul sau, inovația este mai mult prezenta in cazul lui iPad Air 2, aceasta sosind cu un procesor Apple A8X pe 64 bit, 1 GB memorie RAM, o camera foto de 8 megapixeli și o carcasa ce masoara doar 6.1 mm in grosime. Ne așteptam ca tabletele sa fie listate spre precomanda curand in ”Magazin Online” Vodafone.




Ceilalti au citit si: