Publicat: Luni 11-Iun-2012 18:18:52 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 280 ori
VodafoneConformandu-se noilor reglementari europene, Vodafone Romania va scadea tarifele de roaming incepand de la 1 iulie 2012. E vorba aici despre tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile initiate si primite in tarile Uniunii Europene, plus Elvetia, Island, Liechtenstein si Norvegia.

Incepand de la 1 iulie costul efectuarii unui apel local (apel catre Romania si apel catre destinatii internationale din UE) va fi de 0.29 euro pe minut (fara TVA). Costul unui apel primit din tarile Uniunii Europene, Islanda, Elvetia, Liechtenstein sau Norvegia va fi de 0.08 euro pe minut (fara TVA). Traficul de date in roaming va fi taxat tot de la aceeasi data cu 0.70 euro pe MB (fara TVA). Taxarea minima per sesiunea va fi de 1 Kb. Noile tarife se aplica tuturor clientilor Vodafone World, cu mentiunea ca Romania ofera roaming in 157 de tari.

Ma astept ca in urmatoarele saptamani sa vedem mutari similare si de la restul operatorilor, care vor dori sa se alinieze la noile decizii UE pe segmentul telecom. Şi acesta este doar un prim pas in valul de scaderi ale tarifelor serviciilor roaming...




Ceilalti au citit si: