Publicat: Marti 01-Oct-2013 15:36:06 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 990 ori
Vodafone a anuntat astazi debutul programului "Vodafone pentru Tine la Cartela", un program de loializare cu bonusuri speciale pentru utilizatorii de servicii prepay. Clientii vor primi bonusuri speciale in functie de vechimea in retea.
 
Vodafone România ofera primul program de loializare pentru clientii prepay

Bonusurile includ minute si SMS-uri nationale, trafic de date si minute catre retele internationale fixe si mobile. Daca sunteti utilizatori de peste 3 ani ai Cartelei Vodafone veti avea parte de oferte speciale precum apeluri gratuite, nelimitate in retea, duminica sau in weekend. Pentru a beneficia de aceste bonusuri trebuie doar sa va inscrieti in programul Vodafone pentru Tine la Cartela printr-un SMS gratuit cu textul DA la numarul 2789.

Vedeti in tabelul integrat in articol cum sunt recompensati utilizatorii si se pare ca bonusurile cresc odata cu vechimea utilizatorului, cei care au cartela de peste 10 ani fiind cei mai norocosi. Astfel, ei primesc 50 de minute sau SMS-uri nationale daca incarca undeva intre 5 si 6.99 euro, 50  de minute/SMS-uri si 50 MB internet pe mobil daca incarca intre 7 si 9.99 euro. Daca incarca peste 10 euro ei primesc pe langa bonusurile de mai devreme inca 50 de minute internationale fixe si pe mobil.




Ceilalti au citit si: