Vodafone Romania lanseaza din 28 noiembrie Black Friday cu smartphone-uri de la zero euro

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 27-Noi-2013 20:33:34 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 977 ori
Incepand cu joi, 28 noiembrie Vodafone Romania porneste propria sa campanie Black Friday, care se va desfasura pana pe 1 decembrie. Promotia include smartphone-uri de la zero euro si bonusuri speciale, in magazinele Vodafone si online.
 
Vodafone România lanseaza din 28 noiembrie Black Friday cu smartphone-uri de la zero euro
 
Astfel, intre 28 noiembrie si 1 decembrie clientii Vodafone pot cumpara smartphone-uri de top cu preturi pornind de la zero euro. De asemenea clientii care activeaza sau reinnoiesc un abonament Easy, Smart sau Red vor primi bonus 1 GB trafic de date pe o luna. Aflati si ca fiecare reinnoire de contract facuta pe 29 noiembrie, vineri ofera de 2 ori mai multe puncte de loialitate.

Telefoanele incluse in promotie includ modelul Nokia Lumia 520, disponibil la pretul de zero lei cu abonament Smart 15 si extraoptiunea de 200 MB trafic, dar si Sony Xperia L cu Smart 19 si extraoptiunea de 300 MB trafic.

Samsung Galaxy S III cu Red 45 se califica si el la aceeasi promotie cu pret zero. Toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri de pret, in functie de abonamentul ales. Va tenteaza oferta?




Ceilalti au citit si: