Vodafone Romania lanseaza SuperNet, o noua inovație in utilizarea serviciilor de internet mobil

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Luni 08-Sep-2014 13:49:55 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 839 ori
Astazi, cei de la Vodafone ne anunța prin intermediul unui comunicat de presa despre lansarea SuperNet, o inovație in utilizarea serviciilor de internet mobil care va asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta și protecție completa, lucruri necesare pentru oferirea unei experiențe superioare de utilizare.
 
Vodafone România lanseaza SuperNet, o noua inovație în utilizarea serviciilor de internet mobil

Ravinder Takkar, președinte și CEO Vodafone Romania, a declarat: ”Supernet reprezinta cel mai bine puterea rețelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recenta implementare, destinata sa ofere clienților noștri o experiența remarcabila de utilizare a smartphone-urilor.

Printre pilonii principali ai Supernet se numara și UltraSpeed ce folosește o tehnologie care asigura o experiența broadband autentica de viteza superioara. Aceasta va oferi viteze 3G de pana la 43.2 Mbps, in timp ce utilizatorii 4G vor beneficia de viteze de download de pana la 300 Mbps.

Lista mai numara și XStream, serviciu ce furnizeaza o experiența video desavarșita, cu o conexiune instantanee, bazata pe stabilitatea superioara a conexiunii de internet pentru browsing. Mai primi și MaxProtect, o inovație ce aduce o soluție completa de securitate la nivel de rețea pentru o gama larga de device-uri: smartphone, tableta, laptop sau PC, acesta fiind disponibil pentru toți abonații RED gratuit.




Ceilalti au citit si: