Publicat: Marti 03-Mar-2015 15:25:14 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 436 ori
Reprezentantii Vodafone Romania au confirmat pentru Mobilissimo.ro sosirea lui Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge in tara noastra din data de 17 aprilie. Ştiam deja ca terminalele vor debuta in primul val din 10 aprilie in 20 de tari.
 
Vodafone România confirma lansarea lui Samsung Galaxy S6 si S6 Edge din 17 aprilie

Se pare ca Romania va face parte dintr-un val 2, daca ne luam dupa aceasta informatie. Vodafone Romania promite si o gama atractiva de planuri tarifare pentru noile smartphone-uri, care sa scoata in evidenta avantajele Supernet 4G. Va reamintesc ca Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vin cu noul procesor 64 bit octa core Exynos 7420 si au designuri premium din sticla si metal.

Ambele modele au ecrane Quad HD de 5.1 inch, cu panouri Super AMOLED, iar in spate beneficiaza de camere de 16 megapixeli, cu stabilizare optica, captura video 4K si o interfata foarte simpla. Galaxy S6 Edge se remarca prin designul sau aratos, cu muchii curbate, care vor afisa contactele preferate si se vor ilumina cu o anumita culoare cand primiti un apel de la un anumit contact.

Acele muchii sunt obtinute prin prelucrarea sticlei la o temperatura de peste 800 de grade Celsius. Noile handseturi vor aduce si camere selfie performante de 5 MP si LTE Categoria 6. Va puteți preinregistra de aici.




Ceilalti au citit si: