Publicat: Miercuri 19-Feb-2014 18:21:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 356 ori
Vodafone Romania anunta astazi in premiera locala un serviciu de relatii cu clientii evoluat. Prin acesta clientii pot comunica cu angajatii operatorului prin chatul mobil.
 
Vodafone România comunica cu clientii prin chat mobil, lansând un serviciu special

Serviciul este disponibil gratuit si poate fi accesat de catre toti clientii Vodafone care au un smartphone cu o conexiune activa la Internet. Comunicarea se poate face atat prin aplicatia MyVodafone pentru iOS si Android, cat si prin m.vodafone.ro. Serviciul de chat mobil vine in intampinarea nevoilor clientilor, mai ales ca datele Vodafone arata ca 70% dintre utilizatorii Vodafone care au un smartphone isi doresc sa interactioneze cu consultantii companiei.

La ora actuala exista 9 canale de comunicare cu clientii, inclusiv numere de telefon dedicate, email, forum, Twitter, Facebook si acum si chat mobil. Retineti si ca traficul de date efectuat pe site-ul pentru mobil este gratuit pentru toti utilizatorii Vodafone. Pentru a lua legatura cu serviciul de relatii cu clientii trebuie accesat MyVodafone si apasat butonul de chat.
Ceilalti au citit si: