Vodafone Romania are ca prioritate asigurarea celei mai bune rețele de date 4G de la noi din țara

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Miercuri 15-Ian-2014 11:16:31 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 468 ori
Directorul Vodafone Romania,  Inaki Berroeta, și-a facut cunoscute planurile strategice pentru anul acesta și a relevat cu aceasta ocazie aspecte imbucuratoare pentru actualii și viitorii clienți ai rețelei cu tradiție de la noi. In ce privește acoperirea 4G, dl. Berroeta are ambiții foarte mari care se vor concretiza pe parcursul a doi ani.
 
Vodafone România are ca prioritate asigurarea celei mai bune rețele de date 4G de la noi din țara

Vodafone deține un statut foarte inalt in ce privește telecomunicațiile pe piața noastra. Insa au de infruntat o concurența puternica și pentru aceasta planurile lor pe termen lung trebuie sa fie realiste și bine puse la punct. Inaki Berroeta pare ca și-a facut bine temele in acest sens și promite ca principal obiectiv al Vodafone acoperirea de date și nu in orice fel, ci la modul superlativ. In doi ani Vodafone dorește sa poata oferi acoperire 4G in toate marile orașe de la noi din țara. Tot pe acest segment sunt incluse investiții in infrastructura de fibra optica pentru clientii enterprise.

Un al doilea motiv important al celor de la Vodafone se refera la intreaga franciza și experiența oferita clienților. Se va continua cu reamenajarea magazinelor și parcurgerea unor pași care sa-i aduca cat mai aproape de nevoile romanilor. Nu in ultimul rand, zona de business va suferi modificari spre progres, inclusiv prin extinderea cu servicii de tip Enterprise Data Center si cloud. Astfel, incepand cu anul in curs, gigantul telecomunicațiilor de la noi va incerca sa acopere toate segmentele importante, spre o experiența unica care sa-i detașeze de concurența. Vom vedea! 
Ceilalti au citit si: