Publicat: Luni 23-Iun-2014 13:37:57 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 697 ori
Astazi, 23 iunie, operatorul Vodafone Romania anunța extinderea rețelei 4G in alte 9 orașe mari, totalul ajungand la 19 orașe. Printre cele 9 noi orașe in care clienții Vodafone vor beneficia de viteze 4G de pana la 150 Mbps se numara Baia Mare, Botoșani, Buzau, Braila, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Targu Mureș.
 
Vodafone România anunța extinderea rețelei 4G în alte 9 orașe mari din țara

Lista completa cuprinde și orașele Arad, Bacau, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Timișoara și București. Aflam ca incepand de astazi, acoperirea rețelei 4G va fi de 100% din populație, in toate cele 19 orașe pana la sfarșitul lunii iulie.

Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone Romania, a declarat: “Ne bucuram sa oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone romanilor din 19 orașe, la viteze de pana la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptata a rețelei 4G, astfel incat, in urmatorii doi ani, sa acoperim integral populația urbana a țarii. Numarul terminalelor 4G din rețeaua noastra a ajuns la 160.000 și tot mai mulți clienți ai serviciilor de business adopta soluțiile 4G pentru a beneficia de experiența superioara și eficiența crescuta adusa de tehnologia 4G.




Ceilalti au citit si: