Publicat: Marti 25-Feb-2014 14:01:56 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1125 ori
In cursul acestei zile, reprezentanții Vodafone Romania au anunțat faptul ca proaspatul lansat Samsung Galaxy S5 va fi disponibil in curand pe plan local, prin intermediul magazinelor Vodafone și ale partenerilor.
 
Vodafone România anunța disponibilitatea în curând a noului Samsung Galaxy S5

Anunțul celor de la Vodafone suna in felul urmator: “Utilizatorii Vodafone Romania vor putea achizitiona, in curand, noul smartphone Samsung Galaxy S5, terminal de top ce functioneaza cu sistemul de operare Android Kit Kat (4.4.2). Noul Samsung Galaxy S5 va fi disponibil in versiunile cu carcasa alba, neagra, albastra si aurie. Noul Galaxy S5 imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung.  Clientii nostri se vor putea bucura de noul smartphone in reteaua Vodafone, cu o experienta superioara de navigare online.

Cu toate acestea, oficialii Vodafone nu au precizat data la care noul smartphone va ajunge in magazine, dar ne așteptam ca acesta sa ajunga in luna aprilie, mai precis pe data de 11, zi in care Galaxy S5 va fi lansat pe piața la nivel global.

Va reamintim ca Samsung Galaxy S5 vine cu un display Full HD de 5.1 inch, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD. De asemenea, printre noile funcții se numara și prezența unei camere foto de 16 megapixeli ce poate realiza captura video la rezoluție 4K, un senzor pentru monitorizarea pulsului, și nu in ultimul rand, un scanner pentru amprente digitale.
Ceilalti au citit si: