Viitorul bateriilor este aici! Iata o baterie flexibila fantastica pe care o vedem pe terminalele viitorului (Video)

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Miercuri 17-Iul-2013 14:23:29 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 690 ori
Dupa ce am vazut ca Samsung a brevetat o serie de aplicatii hardware ale ecranelor flexibile, acum este momentul sa trecem la urmatorul pas si sa aruncam o privire asupra tehnologiilor legate de baterii flexibile. Cei de la MobileGeeks au poposit la sediul companiei Prologium si au aflat lucruri tare interesante.
 
Viitorul bateriilor este aici! Iata o baterie flexibila fantastica pe care o vedem pe terminalele viitorului (Video)

Se pare ca firma taiwaneza Prologium ar fi creat un FLCB (Flexible Lithium Ceramic Battery), adica o baterie flexibila din material ceramic, care suporta numeroase deformari. O astfel de baterie poate fi arsa, taiata, indoita si gaurita si va continua sa alimenteze device-ul, dupa cum este prezentat si in clipul de mai jos.

Vedem si o astfel de "folie" baterie intr-o varianta mai mare, care ar putea fi folosita pe o tableta si remarcam si integrarea unor fasii de acest gen intr-o carcasa de tip flip cover. O astfel de baterie flexibila ar putea fi integrata si in ceasul unui smart watch precum iWatch, sau alte modele rivale. Va reusi compania Prologium sa isi propulseze tehnologiile in mainstream?
 




Ceilalti au citit si: