Publicat: Joi 18-Noi-2010 18:56:17 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 298 ori
Dupa ce a dezamagit prin Palm Pre 2, care a upgradat specificatiile predecesorului sau dar nu destul, Palm ne promite surprize pentru 2011. Prezent la Web 2.0 Summit, eveniment desfasurat in aceasta saptamana in San Francisco, seful companiei, Jon Rubinstein a vorbit despre planurile de viitor ale producatorului lui Treo, Pre si Pixi.
 
Palm va avea un viitor stralucit

Va reamintim ca Palm face acum parte din HP, dupa achizitia ce a avut loc in aceasta vara. Desi compania nu a anuntat vreun produs nou la Web 2.0 Summit, oficialul sau a reamintit tuturor de trecutul glorios al Palm, care a inventat PDA-ul si precursorii smartphone-urilor de azi, prin seria Treo. Rubinstein a motivat fuziunea cu HP prin faptul ca producatorul lui Pre avea nevoie de resurse suplimentare, pentru a face fata rivalilor sai.

De asemenea, bossul Palm a facut si putin teasing, afirmand ca in urmatoarele luni vom vedea numeroase terminale cu webOS la bord, inclusiv o tableta promitatoare. Oficialul a strecurat si putina nostalgie in discursul sau, afirmand ca ar cumpara chiar si in ziua de azi un terminal cu Palm OS la bord si design nou. Pe cand si niste detalii proaspete despre tableta Palm?




Ceilalti au citit si: