Publicat: Vineri 15-Mar-2013 16:04:52 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 629 ori
Tot efortul depus in ziua de azi, de fiecare dintre noi și toata stradania este in direcția acumularii de resurse. Astfel ne putem cladi o viața mai ușoara și suntem mai satisfacuți de rodul muncii noastre. Insa resursele nu vin cu doar un scop anume destinat. Ele pot fi folosite in limite ale imaginației noastre.
 
USB la Conector

Este foarte probabil ca, in chiar acest moment sa folosiți propria invenție, faurita in scopuri personale și va ușureaza viața intr-o masura mai mare sau mai mica. Astfel este cazul cu majoritatea dintre noi, care alegem drumul spre a ne ușura viața, datorita imaginației și ingeniozitații cu care ne-am nascut.

Site-ul izismile.com a ales sa posteze, in doua parți, dovezi clare ale ingeniozitații unora. Este vorba de imagini in care diferite resurse materiale sunt utilizate in scopuri nebanuite, de multe ori chiar foarte haios. Din seria amintita, am ales sa va indicam o modalitate foarte utila de a modifica priza, pentru a acomoda și mufele USB necesare incarcarii telefonului mobil. Sigur, nu este așa de ușor precum pare, mai ales in condițiile in care avem de-a face cu voltaj și amperaj diferit, pentru fiecare model de terminal. Insa utilitatea unei astfel de invenții nu poate fi pusa la indoiala.




Ceilalti au citit si: