Veniturile BlackBerry pe trimestrul 3 cresc datorita lansarii modelului Priv cu Android

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Duminica 20-Dec-2015 19:16:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1049 ori
Cu o serie foarte lunga de teasere si scapari in fata sa, BlackBerry Priv e gata sa primeasca rolul de salvator al companiei canadiene, care pentru scurta vreme ii apartinuse lui Passport cu multe luni in urma. Se pare ca Priv a fost o idee inspirata, de vreme ce veniturile BB au crescut.
 
BalckBerry Priv

Conform BBC News, BlackBerry a anuntat ca a obtinut venituri de 548 de milioane de dolari in trimestrul 3 al anului 2015, adica in lunile septembrie, octombrie si noiembrie. Suma reprezinta o crestere cu 12% fata de aceeasi perioada in anul 2014, iar modelul Priv a fost lansat inainte de finalul trimestrului 3, deci vanzarile sale au contribuit la aceasta evolutie.

John Chen, CEO BlackBerry se declara incantat de crestere, subliniind ca zona de software enterprise a castigat mult teren si a adus cresteri substantiale de profit. BlackBerry Priv a avut parte de cerere destul de buna din partea publicului de la debutul sau din noiembrie. El a avut stocurile epuizate la multiple magazine online, dar si fizice.

Walmart si Best Buy au fost nevoite sa isi reimprospateze stocul spre exemplu, ca si Amazon. Priv e primul telefon cu Android de la BlackBerry si probabil nu si ultimul, existand zvonuri despre un model cunoscut drept BlackBerry Vienna.
Ceilalti au citit si: