Vector Watch ajunge in oferta Orange Romania; iata la ce prețuri sunt comercializate cele doua variante

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Joi 15-Oct-2015 15:39:16 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1075 ori
In urma cu doar cateva luni, aflam despre existența unui smartwatch romanesc in adevaratul sens al cuvantului, și anume despre Vector Watch. Acest model a fost proiectat de catre o echipa de romani, iar ca principal feature al sau, avem uriașa durata de viața a bateriei. Dupa ce device-ul era pus la vanzare chiar pe site-ul companiei, iata ca de astazi și Orange Romania il comercializeaza.
 
Vector Watch ajunge în oferta Orange România; iata la ce prețuri sunt comercializate cele doua variante

Dupa cum probabil știți, Vector Watch sosește in doua versiuni, una dintre acestea fiind cea cu ecran circular denumita Luna. Modelul de fața vine cu certificare la apa de pana la 50 metri, cu suport pentru monitorizarea numarului de pași, a numarului de calorii arse, dar și a distanței parcurse, respectiv a calitații somnului.
 
Vector Watch ajunge în oferta Orange România

Ceasul este compatibil cu iOS, Android și Windows Phone, iar bateria acestuia ne promite pana la 30 zile de autonomie. Vector Watch Luna este disponibil la Orange in 9 versiuni diferite pe care le puteți vedea mai jos:
carcasa din oțel + curea piele - 349 euro carcasa mata din oțel + curea neagra din silicon - 398 euro carcasa neagra din oțel + curea maro din piele - 398 euro carcasa argintie din oțel + brațara metalica - 398 euro carcasa neagra din oțel + brațara metalica - 499 euro carcasa aur roz din oțel + curea neagra din piele - 499 euro carcasa aur șampanie din oțel + curea neagra din piele - 499 euro carcasa aur roz din oțel + brațara metalica - 499 euro
Pe de alta parte avem și versiunea Meridian ce sosește cu un display dreptunghiular, model ce costa 299 euro. Putem alege dintre o curea din piele neagra, sau una din silicon de aceeași culoare, fara ca prețul sa se schimbe. Toate aceste modele pot fi regasite pe site-ul Orange Romania chiar aici.Ceilalti au citit si: