Varianta de culoare neagra a lui HTC 10 se afișeaza intr-o noua fotografie, pe masura ce data de lansare se apropie

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Miercuri 30-Mar-2016 11:45:33 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 558 ori

Din numerosele leak-uri pe care le-am intalnit in ultimele saptamani, am aflat ca HTC 10 va fi disponibil in diferite nuanțe de culoare, una dintre acestea fiind și negru. Dupa seria anterioara de imagini ce ne prezentau aceasta varianta foarte interesanta, iata ca astazi pe web iși face apariția un nou material similar.
 


 

Vedem din nou partea din spate a noului flagship, și cele doua versiuni de culoare gri, respectiv negru. Aici se afla poziționata central camera foto de 12 megapixeli, iar chiar langa regasim bliț-ul dual-tone și un telemetru laser prin care focalizarea subiecților se va realiza mult mai rapid de aceasta data.

Pana in acest moment știm faptul ca HTC 10 va opta pentru un display cu rezoluție Quad HD și tehnologie SuperLCD5, și pentru un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. De asemenea, vom primi un buton home fizic cu scanner de amprente, o camera frontala cu tehnologie UltraPixel și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Totodata, dintr-un teaser anterior am descoperit ca noul flagship al taiwanezilor va impresiona și la capitolul redare audio. Va reamintim ca lansarea telefonului este programata pentru data de 12 aprilie, zi in care va fi organizat un eveniment simultan in Londra, New York și Taipei.





Ceilalti au citit si: