Publicat: Joi 05-Feb-2015 11:45:35 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 826 ori

Așa cum ne-am obișnuit, aproximativ in fiecare zi noi zvonuri sau imagini cu urmatoarea generația One a celor de la HTC ajung pe web, acestea oferindu-ne o privire mai ampla asupra modului in care varianta finala a telefonului va arata. Astazi, primim noi fotografii live cu panoul spate de pe One M9, de aceasta data fiind prezent cel in versiunea de culoare aurie. 


 

Din cate putem vedea, design-ul acestui panou este același ca și cel regasit in fotografiile anterior scapate pe web, telefonul oferind un senzor foto patrațos ce este insoțit de catre un bliț dual-LED. Cu toate acestea, inca nu știm cu certitudine modul in care telefonul va arata privit din fața.


 

Astfel, ne-am putea aștepta fie la un design similar cu cel al modelului actual, fie la un panou frontal cu totul și cu totul diferit ce va adopta grile pentru difuzoare subtile, cat și margini ale ecranului mult mai mici. Acest device ar putea sosi cu un display FHD de 5 inch, un procesor Snapdragon 810, o camera foto de 20 megapixeli și 3 GB memorie RAM.

 




Ceilalti au citit si: