Vanzarile lui LG G5 din ziua lansarii sunt de 3 ori mai mari decat cele ale lui LG G4 acum un an

Stiri Telefoane LG

Publicat: Vineri 01-Apr-2016 20:32:44 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 486 ori
LG G5 a inceput in aceasta saptamana sa fie vandut in Coreea de Sud, dupa cum va informam aici si vanzarile initiale sunt spectaculoase. Handsetul modular ar fi fost vandut de 3 ori mai bine decat predecesorul sau.
 
Vânzarile lui LG G5 din ziua lansarii sunt de 3 ori mai mari decât cele ale lui LG G4

Conform publicatiei The Korea Herald, LG a vandut 15.000 de modele G5 in prima zi, fata de cele 5000 de unitati G4 de anul trecut. Analistii prezic ca smartphone-ul va ajunge la 10 milioane de unitati global, punandu-l la egalitate cu LG G3. Designul modular reprezinta un punct de atractie pentru public, dar si accesoriile si gadgeturile din gama LG Friends.

E foarte posibil ca numarul de mai sus sa fie mult mai mare, pentru ca al doilea cel mai mare operator din Coreea de Sud a avut un picaj ce a adus la intarzierea vanzarii a 1000 sau chiar 2000 de terminale. A fost nevoie ca liniile de productie LG sa lucreze la foc continuu, 24 de ore din 24 pentru a face fata cererii initiale.

De dragul comparatiei, aflati ca Galaxy S7 Şi S7 Edge au livrat 100.000 de unitati in Coreea de Sud in primele 48 de ore, deci se joaca in alta liga aici. Totusi vom lua in calcul doar rezultatele de la final de trimestru sau poate an pana sa decidem cine castiga. Așteptam și lansarea oficiala in Romania!
Ceilalti au citit si: