Urmatorul telefon Nexus ar putea avea o camera 3D si va fi produs de LG, urmand sa debuteze cu Android M in octombrie (Zvon)

Stiri Telefoane Google

Publicat: Miercuri 17-Iun-2015 18:52:23 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 812 ori
Desi multi considerau seria Nexus incheiata chiar de la Nexus 5, Google a lansat pana la urma si un Nexus 6 anul trecut, printr-un parteneriat cu Motorola. Acum ne intrebam iar daca vom mai vedea un handset din aceasta serie, iar la ultima verificare Huawei era in pole position pentru a produce unul. Ei bine iata ca si LG revine pe lista.
 
Urmatorul telefon Nexus ar putea avea o camera 3D si va fi produs de LG, urmând sa debuteze cu Android M în octombrie (Zvon)

Conform unor noi informatii provenite din Coreea de Sud, urmatorul terminal Nexus ar fi pana la urma produs de catre LG si ar fi unul destinat pietei premium. El ar urma sa ruleze Android M si sa aduca o camera 3D. A trecut ceva vreme de la ultimele telefoane cu camere 3D, precum LG Optimus 3D sau HTC Evo 3D, iar ele nu au fost primite prea bine pe piata.

In ziua de azi camerele 3D sunt folosite ca pe tabletele Dell Venue sau pe Amazon Fire Phone, adica pentru a genera o perspectiva 3D si o senzatie de adancime a imaginii. Aparent un producator sud coreean ar fi pregatit deja module de camera 3D pentru LG, iar nou venitul va fi gata pentru lansare in octombrie, cu Android M la bord.

Nu putem decat sa ne intrebam ce diagonala va avea noul venit si daca va fi o versiune derivata de LG G4.




Ceilalti au citit si: