Unul dintre primele telefoane cu Android Marshmallow la bord ar putea fi chiar HTC One A9/Aero

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Luni 14-Sep-2015 20:15:39 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 970 ori
In continuare asteptam sa fim uimiti de HTC in aceasta toamna, mai ales ca CEO-ul companiei a promis o revansa pentru HTC One M9 in trimestrul actual. Fie ca numele sau va fi HTC Aero sau HTC One A9, noul terminal ar putea sa ne starneasca interesul nu doar la nivel de hardware, ci si software, fiind unul dintre primele modele cu Android 6.0.
 
Unul dintre primele telefoane cu Android Marshmallow la bord ar putea fi chiar HTC One A9/Aero

HTC are programat un eveniment in Japonia la finalul lunii, unde am putea sa vedem noul venit, sau in cel mai rau caz pe HTC Butterfly 3. Intre timp aflam ca smartphone-ul One A9 va rula Android 6.0 Marshmallow, conform unui dezvoltator/insider respectat si care are conexiuni solide la HTC. El afirma si ca noul terminal va debuta in octombrie sau noiembrie, cu un asa numit "HTC Sense 7 GP" aplicat peste noul Android.

Zvonuri precedente asociau acest handset cu un procesor deca core MediaTek, 4 GB RAM si camere performante. Ar fi interesant sa vedem HTC lansand un terminal cu Marshmallow atat de rapid, avand in vedere ca Google nici macar nu a oferit codul sursa pentru Android M partenerilor sai. Şi ne intrebam de la ce vine acel "GP" de la coada lui HTC Sense 7, banuiala fiind Google Play (Edition), deci o varianta mai aproape de cea stock.

Cum ar fi sa ne trezim si cu un HTC Nexus 2015?




Ceilalti au citit si: