Unele telefoane Sony Ericsson Xperia deblocate pot primi Android 4.0 acum - beta (Video)

Stiri Telefoane Sony Ericsson

Publicat: Vineri 24-Feb-2012 20:26:50 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 263 ori
Ca si in cazul norocosilor care au primit Android 4.0 pe HTC Sensation si Sensation XE, exista cativa astfel de fericiti si in tabara Sony Ericsson. Este vorba despre posesorii de modele Xperia deblocate, care ar putea avea acces la Android 4.0 beta ROM foarte curand.
 
Unele telefoane Sony Ericsson Xperia deblocate pot primi Android 4.0 acum - beta (Video)

Va reamintesc ca in decembrie Sony a lansat un ROM alpha cu Ice Cream Sandwich inclus si a cerut comunitatii de dezvoltatori sa il preia si sa ajute la procesul de testare. De apreciat aici initiativa companiei japoneze, care nu se sfieste sa ceara ajutorul comunitatii de dezvoltatori pentru a crea un software mai bun. Acum au venit si rezultatele, iar Sony are un update pentru ROM-ul ICS, ajuns in faza beta. Acesta este compatibil cu modele precum Sony Xperia Ray, Xperia Arc S si Xperia Neo V.

Sony afirma ca doreste feedback fie prin intermediul unui sondaj sau prin comentariile de pe forumul XDA Developers. Evident, nu primiti Android 4.0 stock, ci cu interfata Sony aplicata peste. Aceste release adauga si o optiune pentru accesarea camerei din ecranul de blocare al telefonului. Mi se pare ca exista o modificare si la tastatura, care pare mai comoda acum, cum se vede in clipul din acest articol. Mai sunt implementate si deblocarea faciala, iar modemul GSM si functia radio FM au primit recertificarea, deci sunt disponibile in acest software.
 




Ceilalti au citit si: