Una dintre primele prezentari ale lui BlackBerry Priv, include unele aspecte negative legat de noul telefon, precum focalizarea camerei și elemente legate de design

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Luni 12-Oct-2015 17:33:14 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 495 ori
Dupa BlackBerry Passport, care a fost considerat un produs de succes anul trecut, firma canadiana vrea sa rupa gura targului cu modelul BlackBerry Priv. El e primul terminal cu Android preinstalat de la BlackBerry si a avut parte de numeroase scapari, dar tot nu a fost lansat oficial. Azi vedem un soi de analiza a sa dupa o sesiune hands on.
 
BlackBerry Priv

Ii putem spune chiar mini review si nu toate concluziile sunt pozitive. Terminalul arata elegant si profesionist, tastatura sa glisanta fiind excelenta. Ecranul are margini usor curbate, amintind putin de Galaxy S6 Edge. Utilizatorul Reddit iamsorandom este cel care a realizat mini recenzia, obtinand telefonul de la un oficial BlackBerry. Astfel, aflam ca Priv e mai subtire decat Galaxy Note 5, dar si putin mai greu.
 
Una dintre primele prezentari ale lui BlackBerry Priv, include unele aspecte negative legat de noul telefon, precum focalizarea camerei și elemente legate de design

Primele probleme apar la capitolul design, unde golul dintre zona glisanta si restul corpului e un urias magnet de praf. Diagonala acestui model este de 5.4 inch fara tastatura si aparent formatul nu e prea prietenos cu mainile utilizatorului, deci handsetul nu e comod. Totusi, aderența e buna, datorita texturii din spate. Cei care au testat acest smartphone afirma ca avem la bord un Android aproape stock, cu cateva aplicatii BlackBerry preinstalate.
 
BlackBerry Priv

Google Play e la pachet din start, iar o modificare este declansarea zonei de notificari prin apasarea unui buton special lateral. Desi performanta a fost in general buna, au mai fost si momente de lag, vina picand pe procesorul Snapdragon 808. Camera nu prea a impresionat, cu o autofocalizare lenta in conditii low light, desi e vorba de o unitate de 18 MP cu stabilizate optica.
 
BlackBerry Priv

Evident, aceasta a fost o unitate de test, iar modelul final va scapa probabil de aceste probleme.
Ceilalti au citit si: