Publicat: Miercuri 06-Aug-2014 15:25:28 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 519 ori
Din ciclul "stiri pe care nu vrem sa le scriem", azi aflam ca Justin Bieber a salvat un barbat de atacul unui urs. E vorba despre un rus de 42 de ani, atacat de un fioros urs brun, care a fost alungat de soneria telefonului victimei.
 
Un telefon cu sonerie o melodie a lui Justin Bieber salveaza un barbat de atacul unui urs

Soneria era chiar enervanta melodie "Baby", pusa pe handset ca o gluma de catre nepoata barbatului. Ştiu ca de obicei cand te ataca un urs, una dintre metodele de a scapa de el este sa faci zgomot, folosind o cratita, sau alte obiecte metalice pe care le ai la indemana. Asta ma face sa ma intreb ce fel de telefon avea barbatul, cati decibeli atinge si ce unde sonore nefiresti are "Baby" de goneste un urs.

Daca se mai sperie un urs, maxim 2 (minim 6), atunci soneria Bieber va deveni salvatoare de vieti si ar putea fi transformata in aplicatie pentru cei care se aventureaza in paduri. Traind intr-o tara cu mii de ursi ca Romania, ar fi o idee sa incepem sa cumparam discografia lui Bieber de pe iTunes inainte sa urcam pe munte. Asta pana ce intalnim un urs tare de urechi... sau unul care apreciaza "Baby"!
Ceilalti au citit si: