Ultimul leak al lui @evleaks nu mai lasa nimic imaginației; Galaxy S7 și S7 Edge se afișeaza in cele mai bune randari de pana acum

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Duminica 14-Feb-2016 12:40:07 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1750 ori

Doar o saptamana ne desparte de lansarea lui Samsung Galaxy S7, smartphone de tip flagship ce nu va sosi singur in Barcelona, ci insoțit de catre versiunea cu display curbat denumita Galaxy S7 Edge. Cum era de așteptat, leak-urile referitoare la noile device-uri ajung in numar mare pe web in aceste zile, @evleaks fiind una dintre sursele principale.
 


 

Celebrul cont de Twitter in spatele caruia se afla Evan Blass, a postat in urma cu doar cateva ore o serie de randari de o calitate excepționala pentru noile smartphone-uri Samsung. Astfel, din punct de vedere al design-ului, putem spune ca cele doua device-uri ni s-au dezvaluit in totalitate cu aceasta ocazie.
 


 

De asemenea, este infirmat și zvonul potrivit caruia atat Galaxy S7, cat și Galaxy S7 Edge urmau sa vina cu panouri spate de culoare neagra, indiferent de culoarea parții frontale. Vedem in imaginile de mai sus versiunea aurie, neagra, dar și pe cea argintie ce arata chiar spectaculos și din imagini.
 


 

Dupa cum știm deja, ambele terminale vor aduce panouri Super AMOLED cu rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM, o camera foto principala de 12 megapixeli și un scanner de amprente. In continuare, vom beneficia de un scanner pentru puls și de tehnologia de incarcare rapida. Ramane de vazut daca intr-adevar cele doua modele vor avea slot microSD și certificare pentru rezistența la apa și praf, elemente sugerate de unele zvonuri.





Ceilalti au citit si: