Publicat: Joi 27-Mai-2010 19:55:09 - Autor: Alexandru Stanescu - Afişat de: 297 ori
Twitter a postat recentat pe blogul sau o clarificare a scopului acestui serviciu si a posibilitatii de monetizare a tweet-urilor. Aflam si ca Twitter are 200 de angajati in acest moment si ca investitia este in crestere, pe masura ce platforma evolueaza. Problema principala discutata in postul de pe blog este cea legata de tweeturile platite.
 
http://www.flickr.com/photos/carrotcreative/2511539541/
 
Twitter este de acord cu implementarea "Promoted Tweets" pentru reclame, dar interzice ads-urile third party in orice serviciu bazat pe API-urile Twitter. Pentru a face mai clara aceasta regula, Twitter si-a updatat sectiunea Terms of Service. Trebuie sa aflati ca aceste reclame third party au fost interzise, deoarece ele ar afecta experienta de vizualizare a tweet-urilor si claritatea comunicarii de pe aceasta platforma.

Companiile care furnizeaza reclame au ca scop principal maximizarea impresiilor corespunzatoare reclamelor si numarului de clickuri pe acestea, in detrimentul satisfactiei utilizatorului Twitter. Postul ne reaminteste ca Twitter suporta toate costurile administrarii acestei retele si protectiei anti spam, fara a beneficia de venituri obtinute prin afisarea reclamelor.




Ceilalti au citit si: