Transylgamia lanseaza un joc 3D cu parcare de masini, disponibil pe Android si iOS: Skill 3D Parking Mall Madness

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 03-Iul-2014 22:11:33 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 917 ori
Dupa cum stiti exista si in Romania companii dezvoltatoare de jocuri pentru mobile si desi nu avem vreun Rovio, baietii de la Transylgamia au planuri mari de viitor. Ei au lansat in App Store si Play Store jocul Skill 3D Parking Mall Madness cu cateva zile in urma.
 
Transylgamia lanseaza un joc 3D cu parcare de masini, disponibil pe Android si iOS: Skill 3D Parking Mall Madness

Acest titlu este gratuit si este primul lor joc realizat pe baza de engine Unity. Grafica este una 3D, iar scopul jocului este sa parcati cu succes cativa bolizi in parcarea unui mall. Veti putea schimba vitezele, accelera, controla camera si aveti la dispozitie 80 de nivele cu diferite provocari legate de parcare. Masinile sunt de tip sport, iar in fiecare nivel trebuie sa atingeti un timp ideal gasind cea mai rapida ruta pentru o parcare perfecta.
 
Skill 3D Parking Mall Madness
 

Nivelele au loc ziua sau noaptea si este inclus si un sistem de damage, astfel ca va va costa sa ratati o parcare sau un viraj. Tot Transylgamia a lansat si jocul Baby Lily`s Love and Caring, disponibil gratuit pe Android. Acesta este un fel de simulator de bebelus, de care trebuie sa aveti grija la nivel virtual. El are nevoie de lapte, afectiune si perioade de joaca si odihna, altfel va plange.

Care joc va tenteaza mai mult? Pe cel cu masini il gasiti aici pentru iOS si aici pe Android, iar pe cel cu bebelusul aici pe Android.
 
Baby Lily`s Love and Caring




Ceilalti au citit si: