Top 20 cele mai populare smartphone-uri Android la nivel global și la nivelul unor țari etalon ca America in primul trimestru din 2014

Stiri Telefoane Topuri

Publicat: Marti 15-Apr-2014 16:09:47 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1099 ori
Din cate se pare, pe langa rolul de a oferi rezultate cu privire la performanțele hardware, testele benchmark reușesc sa ofere și informații cu privire la popularitatea device-urilor cu Android. Astfel, s-a putut realiza un top 20 al celor mai populare smartphone-uri Android la nivel global și la nivelul unor țari etalon ca și America.
 
Top 20 cele mai populare smartphone-uri Android la nivel global și la nivelul unor țari etalon ca America în primul trimestru din 2014

Analizand topul 20 de mai sus, se pare ca la nivel global unul dintre cele mai populare smartphone-uri este Xiaomi MI3, device ce vine cu un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM și o camera foto de 13 megapixeli. Popularitatea acestui terminal se poate datora in special prețului accesibil de doar 250 euro.

Urmatoarele device-uri aflat in top sunt Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, și un alt device Xiaomi, și anume MI2S. De asemenea, și alte terminale celebre sunt prezente in acest top, nume printre care se numara Samsung Galaxy Note 3, LG G2, LG Nexus 5, sau HTC One.
 
Top 20 cele mai populare smartphone-uri Android la nivel global și la nivelul unor țari etalon ca America în primul trimestru din 2014

Trecand la lista de 10 terminale populare din America, observam faptul ca fruntașul acestui top este nimeni altul decat Samsung Galaxy Note 3, unul dintre cele mai performante terminale de tip phablet existente pe piața in acest moment. Pe cea de-a 2-a poziție il intalnim pe Samsung Galaxy S4, flagship-ul de anul trecut al companiei sud-coreene, urmand ca pe locul 3 sa fie poziționat Nexus 5.

Acest top continua cu nume ca Samsung Galaxy S3, LG G2, Google Nexus 4, HTC One, Samsung Galaxy Note 2 și Galaxy Nexus. Terminalul aflat pe ultima poziție este tot un device Samsung, și anume Galaxy S4, acesta fiind totodata și cel de-al 6-lea device Samsung din topul celor mai populare 10 smartphone-uri cu Android din US.




Ceilalti au citit si: