This Could Hurt Review (Lenovo Vibe X3): un platformer-puzzler cu grafica 3D, care a rezistat frumusel 4 ani (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 20-Mar-2016 22:26:00 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 434 ori
Ştiu, stiu textul deja: "Alex nu mai prezenta jocuri vechi". Vechi nu inseamna si prost sau demodat, totusi! This Could Hurt e un exemplu si daca nu as fi spus ca e un joc lansat in 2012, probabil ca ati fi crezut ca are maxim 2 ani vechime. Ei bine am testat acest puzzler-platformer pe Lenovo Vibe X3 si ne-am distrat cu el.
 
This Could Hurt

Jocul e gratuit in Play Store, cel putin in varianta testata de noi, distribuita de Chillingo. Veti parcurge labirinturi pline de capcane, cu tepi, fierastraie circulare si platforme mobile. Avem si tepi si sageti care trag spre personajul principal, ce aminteste putin de Zelda. Temporizarea e totul aici, iar personajul va merge automat si se va opri doar daca tinem apasat pe ecran.
 
poze/This_Could_Hurt_Review__Lenovo_Vibe_X3___u7.jpg

Anumite capcane sunt activate doar cateva secunde, deci de aici vine si ideea de a calcula momentul cand trebuie sa ne miscam sau sa stam. Trebuie sa fim cu ochiul pe bara de HP, care e afectata cu fiecare lovitura. Important e ca daca vom pica in hau, e game over si trebuie sa o luam de la inceput. Exista si powerupuri pe care le putem cumpara cu ghinde (moneda de schimb a jocului), unele care incetinesc capcanele sau ne apara de ele.

Grafica 3D arata excelent pentru un joc vechi de 4 ani si ce nu mi-a placut e ca uneori personajul dispare din fata camerelor, parcurgand labirinturile in stil Monument Valley, dar nu la fel de frumos randate. Avem si trambuline, podele explozive si schimbam si mediul de joc odata la 10 nivele. Nivelele sunt destul de scurte si provoaca inteligenta. Ii acordam nota de 8.3 din 10 acestui joc si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul telefonului Lenovo il puteți afla de pe MarketOnline.ro.
 
This Could Hurt, joc Android prezentat pe telefonul Lenovo Vibe X3
 




Ceilalti au citit si: