Publicat: Joi 01-Mai-2014 20:20:02 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 76 ori
Daca va plac jocurile puzzle putin mai ciudate, atunci veti aprecia atat The Room, cat si The Room 2, acesta din urma avand parte de o recenzie mai jos in urma insistentelor cititorilor Mobilissimo.ro. Am testat acest joc pe iPad Mini si a functionat fara probleme.
 
The Room Two Review (iPad Mini): cel mai bun puzzle pe care îl poti juca acum (Video)

Jocul costa cam 3 dolari si a fost lansat cu aproximativ doua luni in urma. El este un puzzle first person cu grafica foarte evoluata si un concept interesant de rezolvare a enigmelor. Acesta nu e un titlu banal Big Fish in care gasesti diferente intre doua poze, ci un joc in care vei folosi obiecte pentru a debloca mecanisme complexe si te vei pierde in indicii, semnificatii si unghere ascunse.
 
The Room Two Review (iPad Mini): cel mai bun puzzle pe care îl poti juca acum (Video)

Vestea buna e ca puzzle-urile nu sunt foarte grele si aveti si indicii daca va blocati si un mod special de vizualizare care dezvaluie scrisul si simbolurile ascunse scrijelite peste tot. Din pacate jocul e destul de scurt, deci poate fi terminat in 2-3 ore fara probleme. Senzatia pe care o da acest joc este una de usoara teama, de tenebros si pivnita intunecata plina de obiecte vechi. Interactiunea se face prin touch si swipe si e foarte intuitiv controlul.

Atunci cand rezolvati fiecare ultim cub rosu lucrurile devin putin inspaimantatoare, deci atmosfera e excelenta aici. Acesta e cel mai bun puzzle jucat de mine si primeste o nota pe masura, de 9.8 din 10. Il descarcati de aici pentru iOS, sau de aici pentru Android.

Prețul tabletei il puteți afla de aici.

The Room 2 Review
 
Ceilalti au citit si: