The Adventures of Tintin Game Review (iPad Air 2): un joc copilaros, distractiv si cu grafica surprinzator de buna (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Sâmbata 06-Dec-2014 18:50:16 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 487 ori
Atunci cand am testat tableta iPad Air 2, primita de la eMAG.ro, am decis sa jucam cateva titluri pe acest device, printre care si jocul The Adventures of Tintin the Game. Jocul dateaza din 2011 si are legatura cu ultimul film Tintin, iar acest titlu costa in jur de 5 dolari, desi mai primeste si reduceri din cand in cand.
 
The Adventures of Tintin Game Review (iPad Air 2): un joc copilaros, distractiv si cu grafica surprinzator de buna (Video)

Acest joc Tintin e realizat de catre Gameloft si e surprinzator de bun pentru anul 2011. Grafica arata excelent, in ciuda faptului ca e vorba doar de un puzzle/adventure. Practic veti putea participa cu swipe-uri si gesturi touch la un film copilaros, ce aminteste de cartile lui Jules Verne. Va trebui sa evitati caini care sar sa va atace, sa va strecurati in casa unui nobil, sa evadati din cala unui vapor si sa evitati nori si furtuna controland un avion de mici dimensiuni.
 
The Adventures of Tintin Game

Pe langa Tintin, il veti controla si pe cainele sau simpatic, Snowy, care va va aduce diferite obiecte si va ajunge la zone prea stramte sau indepartate pentru personajul principal. Veti rezolva si puzzle-uri, care implica mutarea unor cutii si veti strange monede si bucati de puzzle pentru a debloca diferite obiecte colectionabile. Actorii vocali sunt buni si expresivi, iar soundtrackul este excelent.
 
The Adventures of Tintin Game

Mecanica touch nu e intotdeauna perfecta, iar comenzile nu raspund chiar 100% la apasarile voastre pe ecran. Tintin este un joc ideal al copilariei, care va va duce in desert, pe mare si in alte zone ale globului. Jocul merita pretul de 5 dolari si ii acordam nota de 9 din 10. Puteti descarca jocul pe Android aici si pe iOS aici.
 
iPad Air 2, prețuri actualizate:
eMAG.ro evoMAG.ro Cel.ro MarketOnline.ro Vodafone.ro Altex.ro Okazii.ro
 
The Adventures of Tintin Game Review (iPad Air 2)
 




Ceilalti au citit si: